Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στα πλαίσια του έργου e – Aegean CulTour της Πράξης «Διαπεριφερειακός Ψηφιακός Μετασχηματισμός Αιγαίου Αρχιπελάγους στον Πολιτισμό και Τουρισμό» διοργανώνει το παρακάτω σεμινάριο από την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 ως το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023:

 

Τρισδιάστατη εκτύπωση

Το σεμινάριο αυτό έχει σκοπό να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στον κόσμο της τρισδιάστατης εκτύπωσης κάνοντας αναφορά στις βασικές αρχές εκτύπωσης και στις εφαρμογές της (τεχνολογία, υλικά, προϊόντα, είδη εκτυπωτών, τεχνικές εκτύπωσης). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δούνε στην πράξη πως η φαντασία και το σχέδιο υλοποιούνται σε πραγματικά αντικείμενα με τη βοήθεια σύγχρονων τεχνολογιών.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν και απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, νέους επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και γενικότερα σε άτομα που επιθυμούν να γνωρίσουν  τις δυνατότητες που παρέχει η χρήση προηγμένων μηχανημάτων Τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjoWMLeJ_pfFTcJa0iqLHneC68q5m0nGIt6hSmWDi7izCtHQ/viewform

 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Επίκουρο Καθηγητή, κ. Ηλία Ξυδιά στο email xidias [at] aegean.gr

3d printing seminar dpsd