Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας  - Athens Innovation Festival – το οποίο ήταν αφιερωμένο στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και στο επιχειρείν. Το Φεστιβάλ Καινοτομίας διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ) από τις 20 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

 Στο περίπτερο του Τμήματός μας παρουσιάστηκαν σχέδια προϊόντων που έχουν προκύψει από ατομικές ή ομαδικές εργασίες φοιτητών, πολλά εκ των οποίων έχουν διακριθεί ή/και βραβευτεί σε εθνικούς ή διεθνείς διαγωνισμούς. Παράλληλα, το τμήμα συμμετείχε με ομιλία σε panel, με τίτλο «Μια ολιστική προσέγγιση για το design: προϊόν, σύστημα, υπηρεσία».

Τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα κολακευτικα για όλους: διδάσκοντες και φοιτητές οι οποίοι ήταν παρόντες στο περίπτερο, έντονη ήταν η παρουσίαση του Τμήματος στους χώρους της έκθεσης, δημιουργώντας θετική προδιάθεση συνεργασίας με τους υπόλοιπους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες του περιπτέρου, ενώ συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον επισκεψιμότητας.

Ζάππειο Μέγαρο