Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
x

 

Το ΤΜΣΠΣ συμμετείχε σε δύο εκθέσεις σχεδιασμού και καινοτομίας που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη την περίοδο 13-17 Οκτωβρίου 2021, με περίπτερα παρουσίασης εργασιών φοιτητών, ερευνητικών έργων και επίδειξη συστημάτων.

 

dpsd thessaloniki design week

Το 2ο Thessaloniki Design Week είχε ως στόχο τον διάλογο πάνω στα θέματα του σχεδιασμού, της δημιουργίας και της παραγωγής, και πραγματοποιήθηκε 13-17 Οκτωβρίου 2021. Περιλάμβανε 32 εκθέτες, από τμήματα σχετικά με το Design, ερευνητικά κέντρα και αρχιτεκτονικά γραφεία. Στο χώρο έκθεσης του ΤΜΣΠΣ παρουσιάστηκαν μακέτες  με εργασίες φοιτητών (από μαθήματα Στούντιο και διπλωματικές εργασίες) και από ερευνητικά έργα του τμήματος.

dpsd thessaloniki design week

Η έκθεση Beyond 4.0 είναι η πρώτη διεθνής έκθεση για την “Industry 4.0” στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με ζωντανές εμπειρίες και προβολή προϊόντων, και πραγματοποιήθηκε 14-16 Οκτωβρίου 2021. Το έργο Μουσείων Τόπος (που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ, με συντονιστή το ΤΜΣΠΣ) παρουσιάστηκε με διαδραστική επίδειξη κάποιων από τις εφαρμογές του. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, να ενημερωθούν και να χρησιμοποιήσουν τις εφαρμογές του έργου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ελήφθησαν πλάνα από την εκπομπή Ο3 της ΕΡΤ3 καθώς και για την εφημερίδα Καθημερινή.

dpsd thessaloniki design week

 

dpsd thessaloniki design week