Γλώσσα:
Language:
 GR    EN

Εσωτερικές Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις που βρίσκονται σε ισχύ:

   Ταξινόμηση κατά ημερομηνία
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: studies_msc@aegean.gr
Θέμα: Δυνατότητα επανεξέτασης μεταπτυχιακών φοιτητών Π.Μ.Σ "Ο.Σ.Κ.Π." τον Σεπτέμβρη.
Δίνεται υπό προϋποθέσεις η δυνατότητα να εξεταστούν τον Σεπτέμβρη όσοι φοιτητές απέτυχαν σε μαθήματα στην εξεταστική του Φεβρουαρίου. Η δυνατότητα αυτή θα επανεξεταστεί μετά την εξεταστική του Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής αποτύχει συνολικά σε 3 ή περισσότερα μαθήματα ή σε περίπτωση αποτυχίας στα δύο μαθήματα Στούντιο στις δύο αυτές εξεταστικές το θέμα θα παραπεμφθεί στη ΓΣΕΣ με το ερώτημα της διαγραφής.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: dpsd@syros.aegean.gr
Θέμα: ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Στη διεύθυνση www.syros.aegean.gr/ proptyhiakes-spoudes/diplomatiki-ergasia.aspx έχει αναρτηθεί ο νέος κανονισμός ΔΕ τον οποίο θα πρέπει να μελετήσετε.
Σας επισημαίνουμε ότι:
1. Θα ισχύει από το εαρινό εξάμηνο του ακ. έτους 2016-2017
2. Οι φοιτητές/τριες υποχρεούνται να δηλώσουν το θέμα τους στη Συνέλευση τουλάχιστον τρεις μήνες πριν την επιδιωκόμενη ημερομηνία παρουσίασής τους.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ _ΗΜΕΡΑΣ_ΕΞΕΤΑΣΗΣ
Οι προγραμματισμένες για τις 6/2/ εξετάσεις των μαθημάτων "Μαθηματικά ΙΙ" και "Διακριτά Μαθηματικά" μεταφέρονται την Τρίτη 7/2 στην αίθουσα [Π11] 09:00-12:00.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Υποτροφίες,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: Έγκριση Κανονισμού Βραβείων Αριστείας για Φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχει προγραμματίσει να προκηρύσσει κάθε χρόνο, Βραβεία Αριστείας, κατ’ ελάχιστον 5 ανά έτος, για προπτυχιακούς και 5 ανά έτος για μεταπτυχιακούς φοιτητές με τρόπο που να αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία, αντίστοιχα με αυτά των Σχολών του Πανεπιστημίου.
Ειδικότερα για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 θα χορηγηθούν μέχρι 10 βραβεία συνολικά μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων από ειδική επιτροπή, ενός για προπτυχιακό φοιτητή και ενός για μεταπτυχιακό φοιτητή κάθε Σχολής του Πανεπιστημίου μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων από Ειδική Επιτροπή Βραβείων. Διαβάστε εδώ τον κανονισμό Βραβείων Αριστείας.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Υποτροφίες,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ & ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι εδώ μπορείτε να δείτε τον επικαιροποιημένο οδηγό υποτροφίων του ΥΠΑΙΘ. Ο οδηγός περιλαμβάνει όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που χορηγούν υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση σε Έλληνες και Αλλοδαπούς Πολίτες για ανώτερες σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε τον αντίστοιχο κατάλογο κληροδοτημάτων και άλλων φορέων που χορηγούν υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση για ανώτερες σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  -  Αρχική   -  Επικοινωνία