Γλώσσα:
Language:
 GR    EN

Εσωτερικές Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις που βρίσκονται σε ισχύ:

   Ταξινόμηση κατά ημερομηνία
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΑΝΑΒΟΛΗ μαθήματος "Φυσική για Μηχανικούς"
Το μάθημα "Φυσική για Μηχανικούς" δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/10/2017 και την Τρίτη 24/10/2017. Αναπλήρωση του μαθήματος θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΑΝΑΒΟΛΗ μαθήματος "Τεχνική Μηχανική"
Το μάθημα "Τεχνική Μηχανική" δεν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23/10/2017 και την Τρίτη 24/10/2017. Αναπλήρωση του μαθήματος θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: mrs@aegean.gr
Θέμα: Προηγμένες Τεχνολογίες Αλληλεπίδρασης και Εφαρμογές (7o εξάμηνο)
Την Τετάρτη 11/10/2017 δεν θα πραγματοποιηθεί το μάθημα Προηγμένες Τεχνολογίες Αλληλεπίδρασης και Εφαρμογές (7o εξάμηνο). Αντί αυτού, παρακαλείστε να παρακολουθήσετε την ημερίδα διπλωματικών εργασιών.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: mrs@aegean.gr
Θέμα: Γραφικά (5ου Εξαμήνου) : Αλλαγή αίθουσας στις 11/10/2017
Λόγω της προγραμματισμένης ημερίδας διπλωματικών εργασιών, στις 11/10/2017 το μάθημα Γραφικά του 5ου εξαμήνου μεταφέρεται στο Αμφιθέατρο [Β.0.2.] την ίδια ώρα (15:00-18:00).
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: Συμμετοχή σε φροντιστηριακό μάθημα CAD κάθε Τετάρτης
Στο φροντιστηριακό μάθημα CAD που πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη 11.00 με 13.00 μπορούν να συμμετέχουν όσοι φοιτητές δεν συμμετέχουν στα μαθήματα: • Studio 3&4(Ε), • Εισαγωγή στη Σχεδίαση με Η/Υ(Ε) • και Σχεδίαση με Η/Υ(Ε).
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Τμήματος,   e-mail: dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΗΜΕΡΙΔΑ_ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ_ΔΕ
Η ημερίδα παρουσιάσεων ΔΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/7/2017 στην αίθουσα [Β02 ]από 09:00 έως 14:30.
Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση: www.syros.aegean.gr/anakoinoseis/1707/Parousiaseis_DE.pdf
Η διαδικασία είναι ανοιχτή στο κοινό.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Υποτροφίες,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: Έγκριση Κανονισμού Βραβείων Αριστείας για Φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχει προγραμματίσει να προκηρύσσει κάθε χρόνο, Βραβεία Αριστείας, κατ’ ελάχιστον 5 ανά έτος, για προπτυχιακούς και 5 ανά έτος για μεταπτυχιακούς φοιτητές με τρόπο που να αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επιστημονικά πεδία, αντίστοιχα με αυτά των Σχολών του Πανεπιστημίου.
Ειδικότερα για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14 θα χορηγηθούν μέχρι 10 βραβεία συνολικά μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων από ειδική επιτροπή, ενός για προπτυχιακό φοιτητή και ενός για μεταπτυχιακό φοιτητή κάθε Σχολής του Πανεπιστημίου μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων από Ειδική Επιτροπή Βραβείων. Διαβάστε εδώ τον κανονισμό Βραβείων Αριστείας.
Ημερομηνία: Ισχύει Μέχρι: Τμήμα: dpsd,   Ομάδα: Υποτροφίες,   e-mail: studies_dpsd@aegean.gr
Θέμα: ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΙΘ & ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι εδώ μπορείτε να δείτε τον επικαιροποιημένο οδηγό υποτροφίων του ΥΠΑΙΘ. Ο οδηγός περιλαμβάνει όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που χορηγούν υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση σε Έλληνες και Αλλοδαπούς Πολίτες για ανώτερες σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε τον αντίστοιχο κατάλογο κληροδοτημάτων και άλλων φορέων που χορηγούν υποτροφίες και οικονομική ενίσχυση για ανώτερες σπουδές και έρευνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  -  Αρχική   -  Επικοινωνία