Γλώσσα:
Language:
 GR    EN

Δημόσιες Ανακοινώσεις & Προκηρύξεις

Ανακοινώσεις & Προκηρύξεις που βρίσκονται σε ισχύ:

Monday, February 12, 2018:

Στέγαση φοιτητών/τριών - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν της δωρεάν παραχώρησης κλίνης σε δίκλινα δωμάτια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο φοιτητικής μέριμνας μέχρι τις 28/2 και ώρα 10:00.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Tuesday, February 06, 2018:

Προκήρυξη μίας θέσης ΕΤΕΠ με αντικείμενο "Σχεδίαση προϊόντων και κατασκευή πρωτοτύπων με σύγχρονα και παραδοσιακά μέσα"

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αντικείμενο "Σχεδίαση προϊόντων και κατασκευή πρωτοτύπων με σύγρονα και παραδοσιακά μέσα".

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων τριάντα (30) ημέρες από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο, δηλαδή έως και 7 Μαρτίου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Δείτε την σχετική προκήρυξη.

Tuesday, February 06, 2018:

Προκήρυξη μίας θέσης ΕΤΕΠ με αντικείμενο "Στοιχεία σχεδίου και διδιάστατος σχεδιασμός με σύγχρονα και παραδοσιακά μέσα"

Προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ε.Τ.Ε.Π. του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αντικείμενο "Στοιχεία σχεδίου και διδιάστατος σχεδιασμός με σύγρονα και παραδοσιακά μέσα".

Λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων τριάντα (30) ημέρες από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης της προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο, δηλαδή έως και 7 Μαρτίου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Δείτε την σχετική προκήρυξη.

Tuesday, January 23, 2018:

Δωρεάν στέγαση σε φοιτητές/τριες

Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να διαμείνουν δωρεάν σε φοιτητικές κλίνες που πρόκειται να μισθώσει το Τμήμα ΜΣΠΣ, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο φοιτητικές μέριμνας μέχρι τις 8/2/2018.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Tuesday, January 16, 2018:

Γνωστοποίηση κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπών

Δείτε τη Γνωστοποίηση κλήρωσης για τη συγκρότηση Επιτροπών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου για το 2018.

Tuesday, January 16, 2018:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δωρεάν διαμονή σε ενοικιαζόμενες κλίνες

Το ΤΜΣΠΣ θα προβεί άμεσα στην μίσθωση 13 κλινών σε δίκλινα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες φοιτητές/τριες να επικοινωνήσουν με το γραφείο φοιτητικής μέριμνας μέχρι την 23/1/2018.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Monday, December 04, 2017:

Ανακήρυξη υποψηφίων για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων μελών ΕΕΠ και ΕΤΕΠ στη Συνέλευση του Τμήματος ΜΣΠΣ

Δείτε τις ανακηρύξεις υποψηφίων:
Για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων μελών Ε.Ε.Π.

Για τις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπων μελών Ε.Τ.Ε.Π.

Tuesday, November 28, 2017:

Ανάθεση εκτυπώσεων, βιβλιοδεσιών κτλ 30-11-17

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί σε εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες, πλαστικοποιήσεις κτλ όπως φαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Tuesday, November 28, 2017:

Προμήθεια γραφικής ύλης 30-11-17

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια γραφικής ύλης και μικροαντικειμένων γραφείου όπως φαίνεται στην σχετική ανακοίνωση.

Friday, November 10, 2017:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου προτίθεται να προβεί στη μίσθωση 13 κλινών και να τις παραχωρήσει σε Φοιτητές/τριες για δωρεάν στέγαση.

Δείτε την ανακοίνωση.

Thursday, November 09, 2017:

Προμήθεια υλικών (είδη σχεδίου)

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια υλικών.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Tuesday, October 31, 2017:

Επαναπροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού ΑΠ 6416

Επαναπροκηρύσσεται συνοπτικός διαγωνισμός για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και λοιπών συναφών εφαρμογών ΚΑΕ 1281 και προμήθεια φωτογραφικού και φωτοτυπικού υλικού ΚΑΕ 1731 για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δείτε αναλυτικά την περίληψη και τη διακήρυξη.

Friday, October 27, 2017:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση κλινών

Το τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων προτίθεται να προβεί στη μίσθωση 13 κλινών για τους φοιτητές/τριες της μονάδας Σύρου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

Thursday, October 26, 2017:

Προμήθεια σφραγίδων της κοσμητείας

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια δύο υπηρεσιακών σφραγίδων της κοσμητείας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Thursday, October 12, 2017:

Κλήρωση για τη συγκρότηση επιτροπών

Δείτε τη σχετική γνωστοποίηση.

Friday, September 22, 2017:

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εργασίες ελέγχου και συντήρησης της γεννήτριας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε έλεγχο και συντήρηση της γεννήτριας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Ο τύπος είναι PETROGEN ΖΕΥΣ P 150 E (LEROY SOMER LL3014F).

Thursday, September 21, 2017:

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για προμήθεια λογισμικού CES Edupack

Η πανεπιστημιακή μονάδα Σύρου του Πανεπιστημίου Αιγαίου σκοπεύει να προχωρήσει άμεσα στην προμήθεια του λογισμικού CES Edupack. Δείτε το σχετικό έγγραφο.

Thursday, September 21, 2017:

Ανακοίνωση έργου επισκευής και συντήρησης της υγρομόνωσης της βιβλιοθήκης

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε έργο επισκευής και συντήρησης της υφιστάμενης υγρομόνωσης της στέγης και του πλαστικού θόλου της Βιβλιοθήκης του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Tuesday, September 12, 2017:

Κλήρωση για συγκρότηση επιτροπής Παρασκευή 15/9

Την Παρασκευή 15/9 στις 10:00, στο χώρο της Γραμματείας του Τμήματος ΜΣΠΣ θα διενεργηθεί κλήρωση για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μικροϋλικών πληροφορικής.

Δείτε τη σχετική γνωστοποίηση.

Monday, September 11, 2017:

Διακήρυξη Δημόσιου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για τη μίσθωση τουλάχιστον 13 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/-τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει Δημόσιο Μειοδοτικό Διαγωνισμό για τη μίσθωση τουλάχιστον 13 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/-τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου (Π.Μ.Σ.), για το χρονικό διάστημα από 01/09/2017 έως 30/9/2020, εκτός των περιόδων των θερινών διακοπών (Ιούλιο και Αύγουστο).

Friday, September 08, 2017:

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου ή αναδόχων για την προμήθεια μικροϋλικών πληροφορικής

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια μικροϋλικών πληροφορικής για τις ανάγκες των Πανεπιστημιακών Μονάδων Λέσβου, Χίου, Σάμου και Σύρου.

Tuesday, August 29, 2017:

Κλήρωση για συγκρότηση επιτροπής

Γνωστοποιείται ότι την Παρασκευή 01/09/2017 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τη συγκρότηση επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια μελανιών εκτυπωτών, μελανιών Φ/Α μηχανημάτων, μελανιών μεμβρανών πτυχίων, χαρτιού Α4 και αναλωσίμων εκτυπωτών.

Δείτε το πλήρες κείμενο της γνωστοποίησης εδώ.

Tuesday, August 29, 2017:

Ορθή επανάληψη: υπ.αρ.4715/2017 διακήρυξη

Δείτε την περίληψη της υπ. αρ. 4715/2017 διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης και λοιπών συναφών εφαρμογών 1281 εδώ.

Wednesday, August 02, 2017:

Διακήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών μηχανογράφησης & λοιπών συναφών εφαρμογών ΚΑΕ1281, προμήθεια φωτογραφικού & φωτοτυπικού υλικού ΚΑΕ1731 και προμήθεια μεμβρανών πτυχίου ΚΑΕ1891 για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής προ ΦΠΑ στο σύνολο της προμήθειας ανά ομάδα ειδών Πανεπιστημιακής Μονάδας. Ο προαναφερόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων Σύρου, Κωνσταντινουπόλεως 1, Ερμούπολη, Σύρος, την 18η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ..

Wednesday, July 12, 2017:

Συντήρηση κλιματιστικών μονάδων VRV και split

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να συντηρήσει τις μονάδες VRV και split της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης.

Wednesday, July 12, 2017:

Πιστοποίηση ανελκυστήρων και αναβατορίων

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε διαδικασία πιστοποίησης των αναβατορίων και ανελκυστήρων του κτιρίου Γυμνασίου της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης.

Wednesday, July 12, 2017:

Έλεγχος και συντήρηση γεννήτριας Η/Ζ

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε έλεγχο και συντήρηση της γεννήτριας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης.

Wednesday, July 12, 2017:

Έλεγχος και αναγόμωση πυροσβεστήρων

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε έργο ελέγχου και αναγόμωσης των πυροσβεστήρων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης.

Thursday, June 08, 2017:

Κλήρωση επιτροπής κλινών

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο γραφείο του τμήματος οικονομικών υποθέσεων της μονάδας Σύρου, θα διενεργηθεί κλήρωση για τον ορισμό μελών των επιτροπών Διαγωνισμού για τη μίσθωση 13 κλινών και Παράδοσης-Παραλαβής των κλινών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην σχετική γνωστοποίηση.

Wednesday, May 31, 2017:

Διακήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού για τη μίσθωση κλινών

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση τουλάχιστον 13 κλινών για τη στέγαση των φοιτητών/τριών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Δείτε το κείμενο της προκήρυξης εδώ.  -  Αρχική   -  Επικοινωνία